Om mig

Hej och välkommen till min blogg om ficklampor!

Jag och min fru, Maria, driver Voltsam HB och vi har en liten webshop, www.starkaficklampor.se, där vi säljer ficklampor, batterier och laddare.
Det hela började med ett begynnande intresse för starka ficklampor. Jag fascinerades av hur kraftiga ficklamporna blivit med hjälp av LED-tekniken samtidigt som storleken krympt. Ungefär samtidigt blev jag en flitig användare av aliexpress där jag hittade mängder av billiga prylar.

Jag började med att testa och beställa lite ficklampor från Kina för att se om dessa höll det dom lovade i fråga om ljusstyrka. Väldigt snart blev jag varse att de angivna lumen-värden som finns till kinesernas ficklampor inte på något sätt speglar verkligheten utan är tagna från  LED-diodernas diverse datablad. Att dioderna ska drivas och ljuset reflekteras togs inte med i beräkningen. Eller också är värdena helt tagna ur luften, vilket det verkar vara för en del ficklampor.

Efter att jag hade fått hem ett gäng började jag fundera på om det fanns en marknad för BRA men billiga kinesiska ficklampor. Alla har ju inte lust att lägga så mycket tid och pengar som jag för att hitta de lampor som har kvalité och som håller måttet när det gäller ljusstyrka. Sagt och gjort, med vår kunskap i bagaget kunde vi öppna vår webshop där vi inte erbjuder de allra starkaste ficklamporna och inte heller de billigaste, utan de allra mest prisvärda, kraftiga ficklamporna man kan hitta för rimliga pengar.

Vi publicerar alla testresultat på vår hemsida och på denna bloggen är det tänkt att man ska kunna följa arbetet med tester och annat i det fortlöpande arbetet med att hitta och ta fram bättre produkter.

Mvh Kent

Kommentarer är stängda.